overige diensten

BEKIJK ALLE DIENSTEN

Naast onze core-business leveren we meer diensten aan onze klanten. Soms doen we het zelf en andere keren werken we samen met specialisten. Alles om onze kwaliteit te kunnen garanderen. 

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.

 • events events

  Complete events om uw bedrijf, merk of product in de schijnwerpers te zetten. Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat uw DNA uitstraalt en waar nog lang over wordt nagepraat.

  Lees meer
 • media inkoop media inkoop

  Op basis van uw doelstellingen en doelgroepen stellen wij een mediaplan op. Voor zowel online als offline media onderhandelen wij met verschillende uitgevers en exploitanten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een bijzondere tak van sport is. Laat dit aan ons over en u krijgt het meest “waar” voor uw geld.

  Lees meer
 • copywriting copywriting

  Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt uw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

  Lees meer

voorbeelden en cases

Case: Welstee
een nieuw gezicht dat meteen vertrouwd aanvoelt
Case: Regio twente
hoe we met verschillende middelen Routenetwerken Twente op de kaart zetten
Case: Spot F
binnen twee dagen maar liefst 40 potentiële huizenkopers
Case: dess Kirstins
een volledige rebranding en hierdoor al 3 nieuwe leads binnen de eerste week
Case: Curves
hoe bereik je alle vrouwen in Nederland?
Case: Healthy hairdresser
van letters in een convenant naar bewustwording op de werkvloer