ontmoet Bibi.
onze fotografe

Anderen over Bibi

Deze jonge dame uit Oldenzaal, die eigenlijk veel te goed is voor deze wereld, wist tijdens de fotoshoot voor één van onze klanten een blijvende indruk achter te laten bij diezit. Een sprankelende persoonlijkheid die recht door zee is en zonder twijfel voor anderen door het vuur gaat. En na een stageperiode bij diezit. heeft ze dat ook volledig bewezen. Echter waar zij begon als een projectmanager, bleken haar talenten juist in fotografie te liggen en dus is ze binnen diezit. doorgegroeid tot een kick-ass fotografe. Één waar al onze klanten maar al te graag mee samenwerken.

If you don’t like where you are, MOVE! You’re not a tree.

Bibi over zichzelf

Ongeveer 2 jaar geleden belde Fleur mij op met de vraag of ik mee wilde doen met een toffe fotoshoot voor Branche Platform Kappers georganiseerd door diezit. Toevallig was ik net terug van vakantie en dus beschikbaar. Na een gave shoot volgde er nog een opdracht voor diezit. en vlak daarna belde Marcel mij op of ik een keer koffie wilde komen drinken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Ik had grootste plannen voor mijn afstudeerstage en was tegelijkertijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, dus eigenlijk kwam de vraag of ik een aantal dagen in de week naast mijn studie bij diezit. wilde komen werken als geroepen. Na 3 hele leuke maanden gewerkt te hebben, ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage bij diezit. En hier zit ik 2,5 jaar later in een super leuk en creatief team dagelijks aan mooie projecten te werken én mag ik mij inmiddels de fotograaf van diezit. noemen. Hoe gaaf!

Bibi Engelbertink
Bibi Engelbertink Fotograaf, marketing- & projectmanager

Neem contact op met Bibi