• Diezit Interactive

  Communicatie die je raakt?

  LEES VERDER

  Communicatie die je raakt?
 • Een sterke strategie zorgt voor een zekere toekomst, dit is nodig in tijden van crisis. diezit. helpt met het bepalen van de juiste richting.

  Strategie

  Een sterke strategie zorgt voor een zekere toekomst, dit is nodig in tijden van crisis. diezit. helpt met het bepalen van de juiste richting.

 • Het is handig als je advertentie of flyer ook gedrukt wordt! Geen zorgen: diezit. regelt het allemaal!

  Drukwerk

  Het is handig als je advertentie of flyer ook gedrukt wordt! Geen zorgen: diezit. regelt het allemaal!

 • Met eigen techniek in huis ontwikkelt diezit. allerlei apps en platforms. Deze zijn custom made, dus op wens van de klant.

  App ontwikkeling

  Met eigen techniek in huis ontwikkelt diezit. allerlei apps en platforms. Deze zijn custom made, dus op wens van de klant.

 • De uitstraling van een bedrijf: het imago, hoe denkt de klant er over? diezit. zorgt er voor dat jouw bedrijf een passende huisstijl en positieve naamsbekendheid krijgt.

  Corporate identity

  De uitstraling van een bedrijf: het imago, hoe denkt de klant er over? diezit. zorgt er voor dat jouw bedrijf een passende huisstijl en positieve naamsbekendheid krijgt.

 • diezit. ontwikkelt sterke websites, maar ook apps. Online is de toekomst – voorlopen op de rest is belangrijk.

  Online

  diezit. ontwikkelt sterke websites, maar ook apps. Online is de toekomst – voorlopen op de rest is belangrijk.

 • Een belangrijke persconferentie? Wat te doen in tijden van crisis? Hoe sta je de pers te woord? Wat zijn de valkuilen? Op deze en nog veel meer vragen licht diezit. u voor!

  Media training

  Een belangrijke persconferentie? Wat te doen in tijden van crisis? Hoe sta je de pers te woord? Wat zijn de valkuilen? Op deze en nog veel meer vragen licht diezit. u voor!

 • Opvallende campagnes die je bijblijven. Dat is de kracht van diezit. Samen maken we jouw bedrijf of product tot een succesverhaal.

  Campagne

  Opvallende campagnes die je bijblijven. Dat is de kracht van diezit. Samen maken we jouw bedrijf of product tot een succesverhaal.

 • Hoe gebruik ik media en het internet op een slimme manier? diezit. werkt nauw samen met GroupM, waardoor we de goedkoopste inkooptarieven te bieden hebben met daarnaast een lokaal aanspreekpunt.

  Media inkoop

  Hoe gebruik ik media en het internet op een slimme manier? diezit. werkt nauw samen met GroupM, waardoor we de goedkoopste inkooptarieven te bieden hebben met daarnaast een lokaal aanspreekpunt.

 • Elk project is anders, de persoonlijke aandacht bij elk project geeft kwaliteit en de juiste uitstraling.

  Iets anders?

  Elk project is anders, de persoonlijke aandacht bij elk project geeft kwaliteit en de juiste uitstraling.

Kom bij ons werken

Stagiair marketing en projecten

Kom bij ons werken

Stagiair marketing en projecten