cultuur is het kloppend hart van een bedrijf 

Wilt u uw bedrijf toekomst geven, zorg dan voor plezier en passie!

Zo zitten wij erin bij diezit. Wie werkt met plezier, voegt waarde toe. Aan de motivatie en effectiviteit van zijn collega’s. Aan de uitstraling en het succes van zijn klanten. Ja, zelfs aan de samenleving.

Het plezier dat wij planten, plant zich voort.

hoe wij zijn is net zo belangrijk voor het beste resultaat als wat we doen. wij zijn:

transparantie in wat we doen. Puur vanuit het hart samenwerken

We willen lange termijn relaties met onze klanten. Zowel voor klanten met veel, als voor klanten met weinig opdrachten. Daar moeten klanten ons op kunnen vertrouwen. We houden daarom niet van politieke spelletjes, dubbele bodems, verborgen agenda's, enzovoort. Heerlijk en eerlijk duren het langst. Puur staat voor vanuit het hart, recht voor zijn raak. En dat is geen spelfout.

de persoonlijke relaties met onze klanten zorgen voor de beste resultaten.

Een goede samenwerking voorkomt langdurige (en dure) trajecten. Het zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen. Een situatie waarin onze klanten en wij altijd eerlijk kunnen zeggen wat we denken zodat we het beste eindresultaat kunnen creëren. Maar ondertussen ook samen tijd hebben voor een kop koffie, een biertje of een fristi.

stilstaan is achteruit gaan. daarom leren we elke dag zoveel mogelijk nieuwe dingen.

Misschien is het Engelse woord beter: eagerness. We zitten vol verlangen. Naar het nieuwe, het onbekende, het bijna onbereikbare. Naar projecten waar de uitdaging van afdruipt. Nieuwe ontwikkelingen die we mee kunnen nemen in ons portfolio. Maar ook: ongegeneerd nieuwsgierig. Naar wat klanten drijft, naar nieuwe kennis, naar samen spannende dingen doen en mooie dingen maken!

humor zorgt voor de gekste ideeën en deze leveren vaak de beste resultaten op.

Een goede werksfeer en geluk zorgen voor een hogere productiviteit en creatieve ideeën. Of we nou 20, 40 of 60 uur per week aan uw project werken, als het leuk blijft is werk geen werk meer. Elke dag komt er weer een mooie anekdote bij. En als diezit. ooit overlijdt, dan hopen we dat dit komt omdat we ons hebben doodgelachen.

we zijn niet per se groot, maar zijn wel in staat de beste producten op te leveren.

Het team van diezit. telt een vast team van 11 enthousiastelingen. Toch is groots één van onze kernwaardes. Groots staat voor het feit dat we ervaren, flexibel, wijs, professioneel en ambitieus zijn. Het staat ook voor lef. Want waarom heb je een nek, als je 'm niet boven het maaiveld mag uitsteken?

als we ergens warm voor lopen, gaan we ver.

Wie samenwerkt met diezit. krijgt er gratis een energiebedrijf bij. We waarschuwen je alvast: soms zijn we een wervelwind. Zeker als we ergens enthousiast over zijn. En we kunnen je vertellen, dat wil nog wel eens voorkomen. Een brandend vuur leidt tot hartverwarmende resultaten.

muziek die wij draaien om eens goed geïnspireerd te raken voor onze klanten

FOTO KINGSLAND

2017 diezit. bibi engelbertink

ontmoet de familie van over-ambitieuze creatievelingen en strategen

Hoe vaak hoor je het niet: werk en privé moet je gescheiden houden. Dat is professioneel. Nou, dan zijn wij misschien wel de onprofessioneelste organisatie waarmee u te maken kunt krijgen. 

We geloven in het persoonlijke, in vriendschap, in verbinding. Juist op het werk! Maar het wordt nog erger: we houden ook van naïef enthousiasme. Van blind vertrouwen. En van ‘dom deurgoan’ totdat het helemaal goed is, al weet je dat je er geen cent extra voor betaald krijgt. Niet alleen omdat je het de klant gunt, ook omdat je zo blij bent dat je dit werk mag doen, als gewaardeerd lid van de familie diezit.

(En weet je wat nou zo gek is? Die onprofessionele houding van ons levert al jaren een goed lopend bedrijf, prachtwerk en keiharde resultaten op. Echt, van onze familie moet u het hebben!) 

Marcel Janssen
Marcel Janssen
Marketingstrateeg & directeur
Wendy Sleiderink
Wendy Sleiderink
marketingstrateeg & directeur
Fleur van Dijk
Fleur van Dijk
Marketing- & projectmanager
Tomas Bloem
Tomas Bloem
Merkstrateeg, artdirector & experience designer
Bibi Engelbertink
Bibi Engelbertink
Fotograaf, marketing- & projectmanager
Stefan Reimert
Stefan Reimert
Front-end developer
Hanne Straver
Hanne Straver
Artdirector & vormgever
Justin Vos
Justin Vos
Grafisch vormgever, webdesigner & interaction designer
Laurens Martina
Laurens Martina
Software architect
Manon Strikwerda
Manon Strikwerda
Copywriter & projectmanager
Anne Mureau
Anne Mureau
Projectmanager

Op zoek naar een uitdagende werkplek waar je écht goed kan worden in wat je wilt doen? Of een stageplaats die je nooit meer zult vergeten?

kom een keer sparren, brainstormen of koffie drinken

Zit u met een vraagstuk en/of plan wat u wilt ontwikkelen tot een goede en sterke uitvoer? De kans dat we u volledig kunnen overtuigen met een website is vrij klein. Kom gewoon een keer langs en kennis maken met onze experts. We zijn altijd in voor een goed verhaal.

De website geeft een indruk van wat we voor u kunnen betekenen, maar is nooit volledig. Hebt u een ingewikkelde vraag, een vaag idee of een brandend verlangen [waarvan u niet zeker weet of u daarvoor bij ons aan het goede adres bent] waar u niet zelf mee verder komt? Kom gewoon een keer langs en maak kennis met onze experts! We zijn altijd nieuwsgierig naar een goed verhaal.   

ps. het ergste wat er kan gebeuren is dat we beste vrienden worden met van die prachtige hartskettinkjes.

maak een afspraak en kom langs

benieuwd wat wij creëren?