Naamsbekendheid vergroten van TS24

Het online warenhuis TS24 wil meer naamsbekendheid. De doelgroep bestaat uit vooral mannen in de leeftijd 25-45 jaar (met een eigen woning). 

diezit. bedacht de actie ‘Heb jij de langste? De langste kluslijst van Nederland?’. Playmate Zimra Geurts ging met die prikkelende vraag de straat op en dat leverde verrassende reacties op. Zimra (met meer dan 25.000 volgers) twitterde over de actie. Via YouTube en de website www.hebjijdelangste.nl zijn de straatinterviews te zien.

Op dag 1 gaat de website www.hebjijdelangste.nl online. Zimra twittert over de actie en dat men de site in de gaten moet houden. Op dat moment is er nog geen afzender op de website, maar alleen een countdown te zien. Op dag 2 wordt via Youtube en de website het eerste deel van de interviews online gezet: verbaasde gezichten op de vraag: “Heb jij de langste?”

  • Bereik Zimra Twitter
  • Bereik Zimra Facebook
  • Views interview Zimra
  • Likes en retweets

Zimra Geurts, Playmate van de wereld en Geenstijl presentratrice, is op zoek naar de langste van Nederland. Een baanbrekend onderzoek, met ongetwijfeld verrassende resultaten.

Op de 3e dag wordt bekendgemaakt dat het om de langste kluslijst gaat. Bezoekers kunnen vanaf nu het totale interview online bekijken. Als snel wordt duidelijk dat het hier gaat om de langste kluslijst van Nederland!

Meet je eigen lengte!


Bezoekers kunnen op de website www.hebikdelangste.nl hun kluslijst achterlaten. Er wordt berekend hoe lang hun kluslijst is deze uitslag kan gedeeld worden op de diverse social media kanalen. Door mee te doen aan deze actie kunnen ze aantrekkelijke prijzen winnen.